Πιεσμένοι στο Μαξίμου: Νεκροί και αγνοούμενοι επισκιάζουν το πακέτο εξαγγελιών - iefimerida.gr

Πιεσμένοι στο Μαξίμου: Νεκροί και αγνοούμενοι επισκιάζουν το πακέτο εξαγγελιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριά ατμόσφαιρα επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια του Μαξίμου, παρά τις εξαγγελίες για τους πληγέντες.

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται πολύ προβληματισμένος, καθώς το αλαλούμ που επικράτησε με τις Αρχές είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για τον ακριβή αριθμό των αγνοούμενων δεν υπάρχει. Μάλιστα στο Μαξίμου φοβούνται πως ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί.

«Τύμπανα πολέμου» με τον ΣΚΑΙ

Η απαγόρευση σε υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν το παρόν σε τηλεοπτικά πάνελ και ραδιόφωνα συνεχίζεται και σήμερα. Ενώ, μόνιμο είναι το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ,τον οποίον και καταγγέλλουν για «προβοκάτσια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, λήγει το εμπάργκο για τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης προκειμένου βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαφημίζουν το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αμυνθεί στη σκληρή κριτική για ευθύνες.

Απομακρύνονται τα περί ασύμμετρων φαινομένων

Όσο για τα λεχθέντα των πρώτων περί των ευθυνών και των ασύμμετρων φαινομένων απομακρύνονται σταδιακά. Και η «γραμμή» ,όπως φαίνεται, θα συνοψιστεί στο ότι η κυβέρνηση έπραξε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και τις επόμενες μέρες θα διερευνηθούν εξονυχιστικά τα αίτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ