Πυροσβεστική: Κίνδυνος για τα αεροσκάφη που επιχειρούν στις πυρκαγιές τα drones - iefimerida.gr

Πυροσβεστική: Κίνδυνος για τα αεροσκάφη που επιχειρούν στις πυρκαγιές τα drones

Τα drones «απειλούν» τα αεροσκάφη που επιχειρούν στις πυρκαγιές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κίνδυνο που δημιουργούν τα drones, στην ασφάλεια των πτήσεων των αεροσκαφών που επιχειρούν στις πυρκαγιές, επισήμανε η πυροσβεστική.

Η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής τόνισε ότι διαπιστώθηκε πως ειδικότερα πάνω από το Μάτι πετούσαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη, για να καταγράψουν την καταστροφή που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.

«Κάθε πτήση επανδρωμένων και μη εναέριων μέσων σε περιοχή επιχειρήσεων αποτελεί σοβαρή παράβαση και δημιουργεί κινδύνους στην ασφάλεια των πτήσεων. Απαγορεύεται αυστηρά η πτήση, σε ακτίνα περίπου 10 χλμ. από το κέντρο της περιοχής που γίνονται επιχειρήσεις. Η όποια παραβίαση επισύρει ποινικές και διοικητικές ευθύνες. Εξαιρούνται οι πτήσεις που γίνονται με την άδεια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και την έγκριση του πυροσβεστικού σώματος», τόνισε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ drones Πυροσβεστική μάτι πυρκαγιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ