Πήραν τον έλεγχο του Ελλάκτωρα οι αδελφοί Καλλιτσάντση -Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπόμπολα - iefimerida.gr

Πήραν τον έλεγχο του Ελλάκτωρα οι αδελφοί Καλλιτσάντση -Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπόμπολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπόμπολα, και την κυριαρχία της (και) στον κατασκευαστικό τομέα, αποτελεί η καθαρή επικράτηση των αδερφών Αναστάσιου και Δημήτρη Καλλιτσάντση στην μάχη για τον έλεγχο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.


​Κατά την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο το 52,85% των μετόχων υπερψήφισε την πρόταση Καλλιτσάντση​, με την ψήφο των ξένων θεσμικών να συμβάλει καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο που σχηματίστηκε μετά την ​υπερψήφιση της ​πρότασης των αδερφών Καλλιτσάντση, τη θέση προέδρου κατέχει ο Γιώργιος Προβόπουλος και διευθύνων σύμβουλος ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης. Στο ΔΣ μετέχουν ​της Ελλάκτωρ​ επίσης οι κκ Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Δέσποινα Μαρκάκη, Αλέξης Κομνηνός, Τάκης Δουμάνογλου, Μιχάλης Κατούνας και Ιορδάνης Αϊβάζης.


Η ​δυναμική παρέμβαση Καλλιτσάντση με την πρωτοβουλία Change4Ellaktor ​είχε στόχο την ανάκληση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου ​και υπερψηφίστηκε από το 52,85% των μετοχών. Κατά της πρότασης ψήφισε το 46,8% των μετόχων (στη γενική συνέλευση εκπροσωπήθηκε το 78% των μετόχων, ποσοστό ρεκόρ για τέτοιου είδους διαδικασίες).


Σημειώνεται ότι οι αδερφοί Καλλιτσάντση το τελευταίο διάστημα επένδυσαν πάνω από 50 εκατ. ευρώ αγοράζοντας μετοχές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ως έμπρακτη κίνηση εμπιστοσύνης στις δυνατότητες και προοπτικές της εταιρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλλιτσάντση Ελλάκτωρα έλεγχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ