«Το Μάτι δεν υπάρχει πια, το σπίτι μας χάθηκε» -H Aργυρώ και ο Κώστας ζητούν βοήθεια για να ξαναχτίσουν το σπίτι τους - iefimerida.gr

«Το Μάτι δεν υπάρχει πια, το σπίτι μας χάθηκε» -H Aργυρώ και ο Κώστας ζητούν βοήθεια για να ξαναχτίσουν το σπίτι τους

Η Αργυρώ και ο Κώστας στο γάμο τους. Φωτογραφία: Facebook/Αργυρώ Μουστάκα Βρεττού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Μάτι δεν υπάρχει πια. Το σπίτι μας χάθηκε. Οι γείτονες μας χάθηκαν. Όλα χάθηκαν. Το μόνο που μένει είναι η συμπαράστασή σας, η αλληλεγγύη αυτή».

Η Αργυρώ και ο Κώστας είναι ευγνώμονες που ζουν οι ίδιοι όπως και οι δικοί τους άνθρωποι. «Όσο έχουμε την υγεία μας όλα ξαναφτιάχνονται. Εκτός από τις ψυχές που χάθηκαν. Κι είναι πολλές, παιδιά. Μωρά απανθρακωμένα στην αγκαλιά της μαμάς τους. Ηλικιωμένοι που δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν» αναφέρει στο ποστ της στο Facebook η Αργυρώ.

«Λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα στήριξης και αλληλεγγύης και σας ευχαριστώ. Είμαστε τυχεροί, ζούμε! Χαμογελάμε για τα παιδιά μας,χαμογελάμε για τη ζωή που χαρίστηκε. Δεν έχουμε σπίτι, υπάρχοντα, ρούχα, αλλά έχουμε ελπίδα. Θέλω τη συμβουλή και τη βοήθειά σας. Αλλά πρωτα απο ολα να σας πω οτι η λεξη ευχαριστω είναι πολύ μικρή και λίγη για να εκφράσει στον καθένα απο εσας ξεχωριστά το πόση ευγνωμοσύνη νιώθω για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ σας και τη μεγαλοψυχία σας. Σας θυμίζω ότι είμαστε από τους τυχερούς! Γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις ούτε πενήντα ευρώ στην άκρη, ναι είμαστε από αυτούς παιδιά, ο μισθός πήγαινε νοίκι σούπερ μάρκετ λογαριασμούς και βενζίνη....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και την έκκληση για βοήθεια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργυρώ Κώστας μάτι καμπάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ