Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τις φονικές πυρκαγιές: «Συγκλονίζομαι και θρηνώ» - iefimerida.gr

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τις φονικές πυρκαγιές: «Συγκλονίζομαι και θρηνώ»

Ο Σάκης Ρουβάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μόλις ημέρες μετά την τραγωδία από την πυρκαγιά που έχει στοίχησε μέχρι στιγμής τη ζωή σε 81 άτομα, ο Σάκης Ρουβάς έκανε κι αυτός μια ανάρτηση, δηλώνοντας συγκλονισμένος.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στην Κέρκυρα τη Δευτέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά και επέστρεψε τώρα στην Αθήνα.

Να σημειωθεί πως στον Νέο Βουτζά είναι το σπίτι του, το οποίο έχει υποστεί υλικές μόνο ζημιές σε τμήμα του κήπου.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, η οποία συνοδευόταν από μία μαυρισμένη παλάμη με το μήνυμα «Pray For Greece»:

«Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στον τόπο μας. Βλέπω την περιοχή που ζω συγκλονίζομαι και θρηνώ για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Ας είμαστε ενωμένοι. Από το κέντρο αιμοδοσίας όπου βρέθηκα με ενημέρωσαν ότι η ανάγκη για αίμα εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Όποιος μπορεί ας σπεύσει».

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στον τόπο μας. Βλέπω την περιοχή που ζω συγκλονίζομαι και θρηνώ για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Ας είμαστε ενωμένοι. Από το κέντρο αιμοδοσίας όπου βρέθηκα με ενημέρωσαν ότι η ανάγκη για αίμα εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Όποιος μπορεί ας σπεύσει #prayforgreece??

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Jul 25, 2018 at 4:37am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ