Μπέρδεμα: Ο άνδρας με το μούσι δίπλα στις δίδυμες λέει ότι είναι δικά του παιδιά - iefimerida.gr

Μπέρδεμα: Ο άνδρας με το μούσι δίπλα στις δίδυμες λέει ότι είναι δικά του παιδιά

Τα δύο κοριτσάκια που αγνοούνται και δίπλα τους ο κύριος με το μούσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ιστορία των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο πατέρας των κοριτσιών αναγνώρισε τα παιδιά του σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοία και πλωτά του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι.

Μπέρδεμα: Ο άνδρας με το μούσι δίπλα στις δίδυμες λέει ότι είναι δικά του παιδιά | iefimerida.gr 0
Μπέρδεμα: Ο άνδρας με το μούσι δίπλα στις δίδυμες λέει ότι είναι δικά του παιδιά | iefimerida.gr 1

Δίπλα στα κοριτσάκια διακρίνεται ένας άνδρας με μούσι και ο πατέρας των παιδιών απηύθυνε έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του ή με τη αστυνομία.

Το Λιμενικό με τη σειρά του, υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

Μπέρδεμα: Ο άνδρας με το μούσι δίπλα στις δίδυμες λέει ότι είναι δικά του παιδιά | iefimerida.gr 2

Τελευταία εξέλιξη στο θρίλερ είναι πως ο πατέρας, ο κ. Φιλιππόπουλος επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία και τον ενημέρωσαν πως έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που διακρίνεται στο βίντεο με τα παιδιά του και πως τον αναζητεί.

Πριν από λίγη ώρα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας και φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά που στέκονταν δίπλα του ήταν τα δικά του, προσθέτοντας πως ίσως μέσα στην αγωνία του να μπερδεύτηκε ο πατέρας των 9χρονων διδύμων.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ