Το Twitter για τους πυροσβέστες: Κάποιοι ήρωες δεν φοράνε κάπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Twitter για τους πυροσβέστες: Κάποιοι ήρωες δεν φοράνε κάπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους αφανείς ήρωες που φαίνονται πολλοί μικροί μπροστά στην πυρκαγιά, αλλά έχουν μεγάλη ψυχή υποκλίνονται οι χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, Έλληνες και ξένοι φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει τους πυροσβέστες, οι οποίοι ρίχτηκαν στις φλόγες σε Μάτι και Κινέτα.

Ηδη από την πρώτη μέρα της ανείπωτης τραγωδίας κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν την γενναιότητα, την ανθρωπιά, αλλά και την σκληρή δουλειά και κούραση των πυροσβεστών.

Έχοντας εχθρό τους τον αέρα και μόνο μερικές πυροσβεστικές μάνικες με νερό στην διάθεσή τους, πολλοί από τους πυροσβέστες έδειξαν μεγαλείο ψυχής, βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους τους αλλά και αβοήθητα ζώα.

Φωτογραφίες όπου οι ίδιοι φαίνονται να δίνουν νερό σε κουτάβια και χελώνες, να σώζουν καναρίνια και να παίρνουν στην αγκαλιά τους αβοήθητους πολίτες κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Τα μηνύματα στο Twitter προς τιμήν των αφανών ηρώων είναι δεκάδες, ενώ πολλοί αναφέρουν πως το «Μπράβο» είναι λίγο γι΄αυτούς τους ανθρώπους και πως η λέξη «Σεβασμός» και «Ευχαριστώ» δεν αρκούν για όσα έχουν κάνει.

Πάντως να σημειωθεί πως εκτός από τους πυροσβέστες, υπάρχουν κι άλλοι αφανείς ήρωες που μέχρι και τώρα προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι, εθελοντές, ντόπιοι, απλοί κάτοικοι της Αθήνας, διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και πολλοί άλλοι προσπαθούν κι αυτοί κάνοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν σε πρώτο βαθμό την ανείπωτη αυτή τραγωδία.

The beautiful moment of rescuing an infant #Greece #Greecefires #PrayForGreece #PrayForAthens #Πυρκαγια #Κινετα pic.twitter.com/jQMM46optn

#Respect ...!!! ❤️? #Πυροσβεστες #Πυρκαγιά #Attica #Mati #Kineta pic.twitter.com/OqAvxjVHBs

Σεβασμός στους ανθρώπους που με μισθούς πείνας ,ρισκαρουν την ζωή τους και δεν χάνουν την ανθρωπιά τους. #πυρκαγιά pic.twitter.com/3FRoAUl3NM

#Πυροσβεστικη ευχαριστούμε ... #Πυρκαγια pic.twitter.com/W8EnCztLNa

Ζηλεύω που δε μπορώ να νιώσω λίγο όπως αισθάνεται ο μάγκας που σώζει ζωές real-time
Μονο Μπράβο και Ευχαριστούμε!#Πυρκαγια #GreekFires #wildfires #Πυροσβεστική pic.twitter.com/ENrY2irAQf

Τι μπορείς να πεις μετά για αυτούς τους ανθρώπους πολλά μπράβο ???? #Κινετα #Πυροσβεστικη #Πυρκαγια #Ματι #Αττικη pic.twitter.com/tL995cBPep

Ένα μεγάλο #respect ?για αυτούς τους ανθρώπους!!Για αυτούς τους ήρωες που δίνουν μάχη με τις φλόγες χωρίς σταματημό και χωρίς ξεκούραση για να σώσουν ανθρώπινες ζωές αλλά και ζώων χωρίς να υπολογίζουν τις δικές τους!!Μόνο ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!! #πυρκαγια #mati #prayforgreece #Ματι #Kineta pic.twitter.com/YCutTgBwQK

Φωτογραφίες: Twitter/ ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS/ Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ