Βρέθηκε και άλλη απανθρακωμένη γυναίκα στο Μάτι- Την έψαχνε ο γιος της - iefimerida.gr

Βρέθηκε και άλλη απανθρακωμένη γυναίκα στο Μάτι- Την έψαχνε ο γιος της

Νεκρή βρέθηκε γυναίκα στο Μάτι- φωτογραφία iefimerida
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεβαίνει και άλλο ο αριθμός των θυμάτων. Πρίν από λίγο βρέθηκε νεκρή μια γυναίκα στην οδό Χρυσανθέμων στο Μάτι.

Την γυναίκα που οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να εγκλωβίστηκε στο σπίτι της και να έχασε την ζωή της όταν κατέρρευσε η οροφή, αναζητούσε από την πρώτη στιγμή ο γιός της. Η γυναίκα απανθρακώθηκε. Η άτυχη γυναίκα, μεγάλης ηλικίας, μιλούσε μέχρι την τελευταία στιγμη με τον γιό της,που μένει δίπλα. Ομως τελικά δεν τα κάταφερε να διαφύγει, ούτε ο γιός της κατάφερε να φθάσει εκεί.

Η μητέρα μου κάηκε αβοήθητη λόγω ανυπαρξίας του κρατικού μηχανισμού, λέει ο γιός της άτυχης γυναίκας. Επρεπε να περάσουν 3 ημέρες για να έρθουν τα συνεργεία για να δούν αν υπάρχουν απανθρακωμένοι. Την βρήκαν οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ στο μπάνιο. Δεν μπορούσε να αναγνωριστεί. Μίλαγα με την μητέρα μου αλλά δεν μπόρεσα να φθάσω γιατί δεν με άφησαν οι αστυνομικοί. Η μητέρα μου πέθανε αβοήθητη. Η βλακεία των αστυνομικών ήταν οτι έκλεισαν την Μαραθώνος και όλα τα αυτοκίνητα εκτράπηκαν προς τα κάτω, γι αυτό και πέθανε τόσος κόσμος. Κλείνει ο κεντρικός δρόμος και τους διοχετεύουν σε αδιεξόδους είναι παράλογο.

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο σπίτι της- φωτογραφία iefimerida
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Μάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ