Η Βουλή δίπλα στους πυρόπληκτους: Γινόμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία - iefimerida.gr

Η Βουλή δίπλα στους πυρόπληκτους: Γινόμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία

οι σημαίες στη Βουλή κυματίζουν μεσίστιες/Φωτογραφία: Eurokinissi/ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Γινόμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία για τον λαό μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής στην αιμοδοσία του Συλλόγου Υπαλλήλων για τους πληγέντες των πυρκαγιών.

«Ζούμε στιγμές που διαμορφώνουν ένα συλλογικό επίπεδο στη συνείδηση του λαού μας. Στιγμές που δεν ξεχνιούνται και που εμποτίζουν τη σκέψη και τη στάση ζωής όλων μας, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται αυτές οι τραγικές καταστάσεις τις οποίες ζούμε και κυρίως να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές».

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής στο Εντευκτήριο του Κοινοβουλίου. Η σημερινή αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Όπως τόνισε ο κ. Βούτσης, «συγχαίρω τον Σύλλογο των υπαλλήλων της Βουλής και βεβαίως τις υπηρεσίες αιμοληψίας του νοσοκομείου Γεννηματάς για την εγρήγορση, την ευαισθησία και την ετοιμότητα που επιδεικνύουν. Οι εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο δίνουν το “παρών” προσφέροντας αίμα το οποίο είναι απόλυτα αναγκαίο για τους πάρα πολλούς ανθρώπους που το έχουν άμεση ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ