Παραλίγο να καεί το σπίτι του Χάρη Ρώμα - «Υποκλίνομαι στην γενναιότητα των πυροσβεστών» - iefimerida.gr

Παραλίγο να καεί το σπίτι του Χάρη Ρώμα - «Υποκλίνομαι στην γενναιότητα των πυροσβεστών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο να χάσει το σπίτι του στην Κινέτα από την πυρκαγιά και ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσω του λογαριασμού στο Facebook, ανέφερε πως το σπίτι του σώθηκε στο παρά πέντε και αυτό χάρη στην συμβολή της πυροσβεστικής.

Ο Χάρης Ρώμας μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες για την συμβολή τους λέγοντας μάλιστα πως υποκλίνεται στην γενναιότητά τους και πως αισθάνεται πολύ μικρός μπροστά τους.

Η ανάρτησή του:

«Θέλω από το βάθος της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες που επιχείρησαν στη Κινέτα και έσωσαν τελευταία στιγμή το σπίτι μου. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», αναφέρει στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Να σημειωθεί πως ο Χάρης Ρώμας είναι από τους τυχερούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που κατάφεραν και «έσωσαν» το σπίτι τους.

Υπήρξαν και άλλοι άνθρωποι όπως η Χριστίνα Λαμπίρη, η Μελίνα Μακρή, ο Ηλίας Ψινάκης που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Κινέτα και Μάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ