Ηλίας Ψινάκης: Κάηκε και το δικό μου σπίτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηλίας Ψινάκης: Κάηκε και το δικό μου σπίτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι κάηκε και το δικό του σπίτι στην περιοχή.

Απάντηση στα όσα λέγονται εναντίον του περί απουσίας του, έδωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, μιλώντας στο δελτίο του Alpha.

Ο Ηλίας Ψινάκης, τόνισε ότι αυτή δεν είναι ώρα για δηλώσεις καθώς δεν γνωρίζουν ακόμα πόσοι είναι οι νεκροί και πόσες οι κατεστραμμένες περιουσίες.

«Το Μάτι και όλη η περιοχή ανήκει στο Μαραθώνα και έχει γίνει μια τεράστια καταστροφή. Για την κριτική σε βάρος του, τόνισε “τρέχουμε να βρούμε ανθρώπους. Δεν απαντάω. Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί καμμένοι είναι 76, ακόμα μας λείπουν 40 αγνοούμενοι. Είναι μεγάλος ο αριθμός. Έχει περάσει πολύ ο χρόνος. Όσο περνά ο χρόνος, είναι πολύ άσχημο.

Το κακό έγινε σε πολύ λίγο χρόνο. Ήρθε από την Καλλιτεχνούπολη και άρχισε να χτυπά στο Βουτζά. Εμένα κάηκε το σπίτι μου. Ευτυχώς. Ευτυχώς γιατί όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό του. Το να κάνεις δηλώσεις και σαχλαμάρες είναι νωρίς. Όταν θα ξέρουμε πόσα σπίτια έχουν καεί, πόσοι είναι οι νεκροί. Έχουν καεί γύρω στα 1000 σπίτια».

Ηλίας Ψινάκης: Κάηκε και το δικό μου σπίτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ηλίας Ψινάκης: Κάηκε και το δικό μου σπίτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Ψινάκης καηκε σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ