Ολυμπιακός: Θέμα ημερών η άφιξη του Αράο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Θέμα ημερών η άφιξη του Αράο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τελειωμένη υπόθεση εμφανίζεται η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Βραζιλιάνο μέσο στην Ελλάδα το αργότερο ως την προσεχή Παρασκευή (27/7), καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τη Φλαμένγκο στα 2,6 εκ. ευρώ για τη μεταγραφή. Να σημειωθεί ότι ο μέσος της βραζιλιάνικης ομάδας έμεινε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ντέρμπι της ομάδας του με τη Σάντος στις 26 Ιουλίου, στοιχείο που ενισχύει τις πληροφορίες οι οποίες φτάνουν από τη «χώρα της σάμπας».

Ο παίκτης πρόκειται να πάρει άμεσα θέση στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς σε ένα χώρο που ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον στους φιλικούς αγώνες που έχει δώσει ως τώρα, χωλαίνει εμφανώς. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διεργασίες για τον Τυνήσιο στόπερ Γιασίν Μεριά, όπως και για τους υπό παραχώρηση Ένχελς, Νικολάου, Τζούρτζεβιτς. Ο Βέλγος αμυντικός έχει προτάσεις, μεταξύ των οποίων και από Αγγλία, ενώ για τον Νικολάου ενδιαφέρεται η Ουντινέζε και για τον Σέρβο σέντερ φορ η τουρκική Ρίζεσπορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ