Συλλυπητήρια στον Κοτζιά από ΗΠΑ, Ολλανδία και πΓΔΜ για την τραγωδία από τις πυρκαγιές - iefimerida.gr

Συλλυπητήρια στον Κοτζιά από ΗΠΑ, Ολλανδία και πΓΔΜ για την τραγωδία από τις πυρκαγιές

Ο YΠΕΞ Ολλανδίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καταθέτω την ειλικρινή μου αλληλεγγύη και τα συλλυπητήρια στον Έλληνα συνάδελφο Νίκο Κοτζιά μετά τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές κοντά στην Αθήνα», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Στεφ Μπλοκ.

«Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τους οικείους τους» σημειώνει στην ίδια ανάρτηση ο κ. Μπλοκ.

I offer my heartfelt sympathy and condolences to my Greek colleague @NikosKotzias following the devastating forest fires near Athens. My thoughts are with the victims and their loved ones.

Επίσης, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, με τον κ. Κοτζιά επικοινώνησε και ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ για να εκφράσει τα συλλυπητήρια, την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη των ΗΠΑ προς τον ελληνικό λαό.

Με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών επικοινώνησε ακόμα και ο αντιπρόεδρος της πΓΔΜ Μπουγιάρ Οσμάνι, για να του εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ