Champions League: Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, 2-1 τη Βασιλεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, 2-1 τη Βασιλεία [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε και... καλύτερα, αλλα ο ΠΑΟΚ κρατά τη νίκη στο πρώτο ματς με τη Βασιλεία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε απόψε 2-1 τη Βασιλεία στη Τούμπα και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον γ' προκριματικό του Champions League, αν και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Ελβετίας σε μία εβδομάδα (1η Αυγούστου).

Ο Κάνιας στο 32' και ο Πρίγιοβιτς στο 80' σκόραραν για τον ΠΑΟΚ, ενώ η Βασιλεία μείωσε στο 82' με τον Αγιέτι. Ενα γκολ που της δίνει ελπίδες για ανατροπή στην έδρα της. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ομάδα της Ελβετίας και θα μπορούσε με το 2-0 να... αγκαλιάσει την πρόκριση, όμως το λάθος του Πασχαλάκη και της άμυνας του ΠΑΟΚ στην φάση του 2-1 αλλάζει τα δεδομένα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ζαμπά (72' Ελ Καντουρί), Πέλκας, Λημνιός (92' Σάχοβ), Πρίγιοβιτς (83' Ουάρντα).

Βασιλεία (Ράφαελ Βίκι): Όμλιν, Σούτσι, Φρέι, Μπαλάντα, Πετρέτα (45' λ. τρ. Κάιζερ), Ντιέ, Ζούφι, Ριβέρος, Ομπερλίν (62΄Καλουλού), Αγιέτι (94' Μπουά), Στόκερ.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βασιλεία Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ