Οργή στο Μάτι: «Πού είναι ο Ψινάκης;» -Κάτοικος καταγγέλλει στο iefimerida: «Μας εγκατέλειψαν» - iefimerida.gr

Οργή στο Μάτι: «Πού είναι ο Ψινάκης;» -Κάτοικος καταγγέλλει στο iefimerida: «Μας εγκατέλειψαν»

Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με λυγμούς, κάτοικος στο Μάτι ξεσπά στο iefimerida.gr για την φονική πυρκαγιά που σάρωσε την περιοχή.

Ο 50χρονος δικηγόρος είδε την 82χρονη μητέρα του να σώζεται στο παρά πέντε. «Ευτυχώς η γυναίκα που προσέχει την υπερήλικη μητέρα μου, την άρπαξε από τα μαλλιά και την πήγε στη θάλασσα, στην παραλία δίπλα από την Αργυρά Ακτή. Ηταν από τις πρώτες που σώθηκαν» λέει τρέμοντας.

Στην πολυκατοικία που διαμένει στην οδό Περικλέους, κάηκαν 3 διαμερίσματα, το ένα ολοσχερώς. «Μια γυναίκα, που έμενε στην ίδια πολυκατοικία, κάηκε ζωντανή, στα 20 μέτρα από το νερό» περιγράφει και ξεσπά: «Το Μάτι είναι παρατημένο εδώ και χρόνια, πουρνάρια, πευκοβελόνες, παντού. Ηταν μια εύφλεκτη βόμβα» τονίζει και προσθέτει: «Πού είναι εξαφανισμένος ο δήμαρχος Ψινάκης; Το Μάτι υπάγεται στον δήμο Νέας Μάκρης-Μαραθώνα. Ενώ ο δήμαρχος της Ραφήνας Ευ. Μπουρνούς είδε το σπίτι του να καίγεται, ήταν παντού, εμψύχωνε τους κατοίκους, ο Ψινάκης ήταν εξαφανισμένος. Αλλά το Μάτι δεν έχει ψηφοφόρους, μόνιμους κατοίκους, έχει παραθεριστές».

Αν η πυρκαγιά ξεσπούσε Σαββατοκύριακο...

Ο 50χρονος δικηγόρος υπενθυμίζει ότι το Μάτι είναι εκτός σχεδίου πόλεως με στενούς δρόμους, χωρίς δημόσιους χώρους. «Φανταστείτε η πυρκαγιά να ξεσπούσε το Σαββατοκύριακο, που οι παραθεριστές συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στην περιοχή. Θα θρηνούσαμε άπειρα θύματα».

Οργή στα social media για την απουσία Ψινάκη

Η απουσία του δημάρχου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης, Ηλία Ψινάκη, σχολιάστηκε με οργή από δεκάδες χρήστες των social media.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

  • «Εκείνος ο Ψινάκης που φωτογραφίζεται στα lear jets και τα έφερε η μοίρα να είναι δήμαρχος Μαραθώνα την ώρα της εθνικής τραγωδίας, πού είναι; Υπάρχει; Αγνοείται;»
  • «Ο Ψινάκης βρέθηκε τελικά ή είναι ακόμα αγνοούμενος;»
  • «Καίγεται το Μάτι και ο Βουτζάς και ο Ψινάκης απών. Κρίμα για τη περιοχή και το Δήμο μας. Δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά»
  • «Ο Ψινάκης θα βγει να πει ότι ήταν σε υπεραντλαντική πτήση προς Κίνα για να φέρει επενδύσεις και για αυτό δεν ήταν στην θέση του όταν καταστρεφόταν ο Δήμος του».
  • «Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης σβήνει πάλι τις φωτιές από το NAMMOS»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ