Σε βαριά ατμόσφαιρα η συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή - iefimerida.gr

Σε βαριά ατμόσφαιρα η συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή

Μεσίστια η σημαία στη Βουλή (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα και με τον αριθμό των νεκρών της πυρκαγιάς να αυξάνεται και να φτάνει στους 74, έγινε η συζήτηση των επικαίρων ερωτήσεων στη Bουλή.

Ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης εξέφρασε εκ μέρους του κοινοβουλίου και του προέδρου του, την οδύνη και τη βαθιά του θλίψη, δηλώνοντας πως το Σώμα θα συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει στον μετριασμό- εφόσον αυτό είναι δυνατό του πόνου που προκάλεσε η τραγωδία.

Από τη ΝΔ, ο Ιάσωνας Φωτήλας έδωσε συγχαρητήρια σε όσους αγωνίζονται για την αντιμετώπιση της καταστροφής. «Είναι ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη και όχι για αντιπαράθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ο Κώστας Κατσαφάδος επέλεξε να είναι πιο οξύς. «Ολοι θα χύσουμε κροκοδείλια δάκρυα, αλλά είναι ντροπή. Σήμερα αισθάνομαι ότι το κράτος κάηκε μέσα από την ανυπαρξία του. Ελπίζω ότι κάποιοι άνθρωποι, χωρίς να επιρρίψω ευθύνες, κάποιοι θα αναλάβουν το κόστος της ανυπαρξίας του κράτους, για να δείξουμε ότι έχουμε ηθικές αρχές».

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου από την πλευρά του τόνισε πως η σκέψη όλων βρίσκεται σε όσους χάθηκαν. «Σήμερα προέχει η ενότητα και η αλληλεγγύη του λαού μας και η σιωπή και ο σεβασμός σε αυτούς που χάθηκαν και τις οικογένειές τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή πυρκαγιά επίκαιρες ερωτήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ