Ηθοποιοί και τραγουδιστές κινδύνεψαν στη φωτιά, έχασαν περιουσίες -Παραλίγο να καεί και το σπίτι του Σάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηθοποιοί και τραγουδιστές κινδύνεψαν στη φωτιά, έχασαν περιουσίες -Παραλίγο να καεί και το σπίτι του Σάκη [εικόνες]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και άτομα από το καλλιτεχνικό χώρο έζησαν και αυτοί χτες τον εφιάλτη, καθώς οι περιουσίες τους είτε κινδύνευσαν είτε κάηκαν από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Από την φωτιά κινδύνευσε και το σπίτι του Σάκη Ρουβά, ο οποίος μένει στον Νέο Βουτσά, ενώ συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της τραγουδίστριας Μελίνας Μακρή, της οποία το σπίτι στην Κινέτα κάηκε ολοσχερώς.

Απειλήθηκε από την πυρκαγιά το σπίτι του Σάκη Ρουβά

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Sep 4, 2017 at 2:46am PDT

Οπως αναφέρει το gossip-tv.gr η φωτιά έφτασε μέχρι έξω από την αυλή του σπιτιού του Σάκη Ρουβά, καίγοντας το γκαράζ και μεγάλο μέρος του κήπου.

Ευτυχώς η φωτιά δεν πλησίασε στο σπίτι, ενώ εκείνη την ώρα μέσα βρίσκονταν οι γονείς της Κάτιας Ζυγούλη με τον μικρό Απόλλωνα.

Ο Σάκης Ρουβάς εκείνη την στιγμή σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρισκόταν μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα μεγαλύτερα παιδιά τους στην Κέρκυρα, καθώς ο τραγουδιστής έδωσε χτες συναυλία στον τόπο καταγωγής τους.

Το ζευγάρι όταν πληροφορήθηκε για την φωτιά προσπάθησε να επιστρέψει, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη πτήση.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Μελίνας Μακρή

A post shared by Μelina Makri (@melina_makris) on May 3, 2018 at 7:37am PDT

Ανάμεσα στους πληγέντες από τη φωτιά είναι και η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, η οποία γνωστοποίησε μέσω μηνύματος στο Instagram πως κάηκε το σπίτι της στην Κινέτα.

«Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα....καταστροφή,θάνατος,οργή», ανέφερε η ίδια συνεχίζοντας «Δύναμη και Κουράγιο σε όλους μας να αντέξουμε...νωρίς έμαθα πώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι μας στην Κινέτα αλλά κι αυτό μοιάζει τόσο μικρό και ασήμαντο μπροστά στους τόσους ανθρώπους που χάσανε τις ζωές τους έτσι άδικα και φρικτά.....Παναγια μου βάλε το χερι σου..».

A post shared by Μelina Makri (@melina_makris) on Jul 24, 2018 at 12:08am PDT

Στάχτη έγινε και το αμάξι της Νένας Χρονοπούλου

Δραματικές στιγμές έζησε και η ηθοποιός- παρουσιάστρια Νένα Χρονοπούλου, η οποία νοικιάζει το σπίτι της στον Νέο Βουτζά.

Οπως περιέγραψε η ίδια από την πυρκαγιά κάηκε το αμάξι της, ενώ η ίδια και η οικογένειά της είναι καλά στην υγεία τους.

Αναλυτικά η ίδια έγραψε στο facebook:

«Εικόνες σήμερα. Την ώρα που δεν γνωρίζαμε εάν το σπίτι μας εξακολουθεί να υπάρχει… Σταματημένοι ακριβώς μπροστά σ’ αυτή την ταμπέλα. Ευτυχώς είμαστε καλά… Αυτό για τους φίλους που ανησύχησαν. Μικρές απώλειες για εμάς. Κάηκε μόνο το αυτοκίνητό μου και κάτι ψιλά. Μηδαμινή συνέπεια αν σκεφτείτε πως κάποιοι συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους, άλλοι τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Από τις 4 και μισή οι φλόγες έκαιγαν τον Νέο Βουτζά. Τα πυροσβεστικά οχήματα πέρασαν από μπροστά μου στις 9:40. Όταν είχε καεί και ο Άγιος Ανδρέας. Όταν άνθρωποι βρισκόντουσαν εγκλωβισμένοι στο Ζούμπερι. Τότε λοιπόν, όταν οι φλόγες κατευθυνόντουσαν προς τη Ραφήνα, είδαμε να περνάν από μπροστά μας 6-8 πυροσβεστικά. Όσο για το σημείο που είμαστε εμείς… Καμία σημασία δεν έδωσε κανείς. Ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα δεν εμφανίστηκε. Μέχρι και τώρα που τα σπίτια δίπλα μας συνεχίζουν να καίγονται. Στις 2 και 40 το πρωί», έγραψε.

Ζώζα Μεταξά: Πέρασα μέσα από τις φωτιές

A post shared by Zoza Metaxa A (@zozametaxa) on Sep 6, 2017 at 9:30am PDT

Η ηθοποιός πέρασε και η ίδια τον δικό της Γολγοθά, καθώς η πυρκαγιά την βρήκε στον δρόμο, την ώρα που γυρνούσε σπίτι της.

«Όλα καλά, έφτασα στο σπίτι. Δόξα τω Θεώ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», ανέφερε στα social media, ενώ σε απάντησή της σε σχετικό σχόλιο ανέφερε πως πέρασε ανάμεσα από τις φωτιές.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ