Oλα τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βασιλεία στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών - iefimerida.gr

Oλα τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βασιλεία στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πένθος έχουν βυθίσει την Ελλάδα οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Ο ΠΑΟΚ σε μία αξιέπαινη κίνηση αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα του αποψινού αγώνα με την Βασιλεία, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, στους ανθρώπους που έπληξαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποφάσισε να στείλει μία πρώτη βοήθεια στους πληγέντες, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η ενοικίαση ξενοδοχείου στην περιοχή, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι οικογένειες που έχασαν τα σπίτια και την περιουσία τους.

Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας pic.twitter.com/YvmLMThbCJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βασιλεία Ιβάν Σαββίδης έσοδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ