Θρηνεί η Καβάλα για τα θύματα από την πυρκαγιά -Μεσίστιες οι σημαίες στην πόλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρηνεί η Καβάλα για τα θύματα από την πυρκαγιά -Μεσίστιες οι σημαίες στην πόλη [εικόνες]

«Να μην ξαναβιώσει η χώρα τέτοια τραγωδία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Καβάλας και στην πλατεία του δημοτικού κήπου της πόλης, έναντι του δημαρχείου, σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, σε μήνυμά της τονίζει μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν λόγια για να παρηγορήσουμε τις οικογένειες των ανθρώπων που η μοίρα τους επιφύλαξε τέτοιο φρικτό χαμό. Μόνο μία ευχή. Να μην ξαναβιώσει η χώρα τέτοια τραγωδία. Να μη νιώσει κανείς ποτέ τις συνέπειες μιας καταστροφικής πυρκαγιάς ή μιας καταστροφικής πλημμύρας».

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Καβάλας

«Η ώρα του απολογισμού», επισημαίνει η δήμαρχος, «δεν μπορεί να είναι για ακόμη μια φορά μια ενέργεια μόνο καταγραφής των απωλειών. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια. Το μήνυμα αυτό πρέπει να διαχυθεί προς πάσα κατεύθυνση. Όχι πια άλλα θύματα. Όχι πια άλλες κατεστραμμένες περιουσίες».

Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καβάλα μεσίστιες σημαίες τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ