Η τούμπα της Τέιλορ Σουίφτ επί σκηνής την ώρα της συναυλίας της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η τούμπα της Τέιλορ Σουίφτ επί σκηνής την ώρα της συναυλίας της [εικόνες & βίντεο]

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι επαγγελματίας σε όλα της και αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά καθώς δεν άφησε μια τούμπα να την πτοήσει σε συναυλία της στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η διάσημη τραγουδίστρια γλίστρησε και έπεσε στη μέση μιας χορευτικής φιγούρας στη συναυλία της στο στάδιο Metlife στο Ράδερφορντ.

Η τούμπα της Τέιλορ Σουίφτ επί σκηνής την ώρα της συναυλίας της [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Παρά την τούμπα της, η 28χρονη τραγουδίστρια σηκώθηκε αμέσως και επέστρεψε στην παράστασή της.

Ακόμη και ο χορευτής που ήταν στο πλευρό της δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του και έμεινε με το στόμα ανοιχτό την ώρα που βοηθούσε την Τέιλορ Σουίφτ να σταθεί στα πόδια της.

Να σημειωθεί πάντως πως την ώρα της συναυλίας, όπως και σε αυτήν που πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν, στην περιοχή έβρεχε. Και η τραγουδίστρια, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε καθόλου και μάλιστα, με ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε πως λατρεύει τη βροχή.

FULL RAIN SHOW Last night we all danced together for 2 hours in the pouring rain - who knows what the Jersey skies will bring us tonight but we’re *ready for it* : @kevinmazur @gettyentertainment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Jul 22, 2018 at 12:42pm PDT

«Παράσταση εν μέσω βροχής» έγραψε στο Instagram, μαζί με δύο φωτογραφίες που την δείχνουν να τραγουδά παρά την βροχή. «Χθες το βράδυ, όλοι χορέψαμε για δύο ώρες στην βροχή – ποιος ξέρει πως θα είναι σήμερα ο καιρός στο Τζέρσεϊ. Ας είμαστε έτοιμοι» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ