Φωτιά στην Αττική: Ευχαριστίες Κοτζιά σε Τσαβούσογλου και Ντιμιτρόφ για την άμεση ανταπόκρισή τους - iefimerida.gr

Φωτιά στην Αττική: Ευχαριστίες Κοτζιά σε Τσαβούσογλου και Ντιμιτρόφ για την άμεση ανταπόκρισή τους

Το υπουργείο Εξωτερικών/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επίσημη ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει ειλικρινείς ευχαριστίες «στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Mεβλούτ Τσαβούσογλου και της πΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ για την άμεση ανταπόκρισή τους να προσφέρουν ιπτάμενα μέσα για την κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.»

Στην ίδια ανακοίνωση το ΥΠΕΞ επισημαίνει: «Ευχαριστούμε επίσης την Κύπρο, το Ισραήλ, την Ισπανία και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προσφορά βοήθειας, υλικής και σε ανθρώπινο δυναμικό, και όλους τους φίλους και εταίρους μας που εξέφρασαν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στο δράμα του ελληνικού λαού».

«Η ταχύτατη αυτή προσφορά βοήθειας αποδεικνύει στην πράξη ότι το πνεύμα ειλικρινούς συνεργασίας και αλληλεγγύης, όπως οι φυσικές καταστροφές, δεν γνωρίζουν σύνορα και υπερβαίνουν κάθε διαφορά» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου πυρκαγιές βοήθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ