Μαρτυρία από Ραφήνα: Πέσαμε στη θάλασσα για να γλιτώσουμε -Είδαμε πτώματα να επιπλέουν - iefimerida.gr

Μαρτυρία από Ραφήνα: Πέσαμε στη θάλασσα για να γλιτώσουμε -Είδαμε πτώματα να επιπλέουν

Ο Νίκος Σταυρινίδης έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί. Είδε πτώματα να επιπλέουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο περνάει η ώρα έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους ανθρώπους που έκαμναν τα πάντα για να γλιτώσουν από τη φωτιά στη Ραφήνα, με πολλούς να πέφτουν στη θάλασσα και να κολυμπούν για ώρες.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του κυρίου Νίκου Σταυρινίδη, ο οποίος περιέγραψε στο iefimerida.gr τα όσα συγκλονιστικά έζησε. Επεσε στη θάλασσα και κολυμπούσε για 4 ώρες. Από τη Ραφήνα βρέθηκε στη Λούτσα, ενώ όση ώρα ήταν στην θάλασσα είδε ανθρώπους να πνίγονται.

Διαβάστε την περιγραφή του για όσα έζησε

«Πνίγονταν άνθρωποι δίπλα μας και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πέσαμε στη θάλασσα στον Κάβο Ραφήνας λίγο μετά τις 7 . Πήγαμε πολύ μέσα, αλλά είχε πολύ ρεύμα. Δεν βλέπαμε τίποτα, ένα σκοτάδι παντού. Αφεθήκαμε στο ρεύμα και στις 11 τη νύχτα μας μαζέψανε στη λούτσα με μια μηχανότρατα. Ημασταν πολλές ώρες στη θάλασσα. Χάσαμε ανθρώπους! Ήμασταν 6, χάσαμε μια κυρία κι ένα παλικάρι. Την ώρα που κολυμπούσαμε είδαμε ένα πτώμα. Μία μεγάλη γυναίκα με άσπρα μαλλιά επέπλεε διπλά μας. Δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε κανέναν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ