Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολιάζει φωτογραφία του Κρις Νοθ και οι φαν ξετρελαίνονται [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολιάζει φωτογραφία του Κρις Νοθ και οι φαν ξετρελαίνονται [εικόνα]

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Κρις Νοθ /Φωτογραφία: HBO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Κρις Νοθ ενσάρκωσαν το θρυλικό ζευγάρι Κάρι Μπράντσο και Mr. Big στην αγαπημένη μας σειρά Sex & the City.

Μας κράτησαν συντροφιά για πολλά χρόνια ως ένα ζευγάρι που χώριζε και ήταν ξανά μαζί μέχρι το ρομαντικό τέλος. Η Σάρα Τζέσικα, έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι σαν μια πραγματική Κάρι Μπράντσο καθώς παραμένει μια στιλάτη και κομψή γυναίκα.

Ακόμη, ο 63χρονος ηθοποιός δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε που τον γνωρίσαμε ως «Τζον Πρέστον» που ταλαιπωρούσε την Κάρι για πάνω από 10 χρόνια. Η 53χρονη ηθοποιός φαίνεται πώς έχει κρατήσει καλές σχέσεις με τον τηλεοπτικό της σύζυγο και πρώην συμπρωταγωνιστή.

Μάλιστα, σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία που πόσταρε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Νοθ ανέβασε μια φωτογραφία όπου γυμνάζεται και δείχνει τους μύες του.

Δείτε τη φωτογραφία του Mr. Big και το γλυκό σχόλιο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ