Αυτή η μητέρα δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα -«Ηταν σοκαριστικό και ήμουν πολύ θυμωμένη» [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η μητέρα δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα -«Ηταν σοκαριστικό και ήμουν πολύ θυμωμένη» [εικόνες]

Η Βρετανίδα Mia Redworth
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εγκυμοσύνη είναι μια πραγματική αναμέτρηση με τα όρια του εαυτού και, βασικά, του σώματος μιας γυναίκας.

Η εγκυμοσύνη αλλάζει το σώμα μιας γυναίκας, τόσο κατά τη διάρκεια της, όσο και αφου γεννήσει. Το σώμα φουσκώνει, χαλαρώνει, πρήζεται, αλλάζει πολύ.

Η κοιλιά είναι ακόμα φουσκωμένη, το σώμα έχει ραγάδες, είναι πρησμένο ή και πλαδαρό.

Και αυτό, καλώς ή κακώς, επηρεάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που, κατά καιρούς, ανεβάζουν στο Instagram πoστ με το σώμα τους όπως δείχνει μετά τον τοκετό για να δώσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση και σε άλλες νέες μητέρες των οποίων η ψυχολογία μπορει να έχει κλονιστεί.

Τα «σημάδια γέννας» μπορεί να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει άβολα και κατ'επέκταση να αισθάνεται την ανάγκη να τα κρύψει, να τα κάνει να «εξαφανιστούν» όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μήπως όμως το μόνο άβολο και «περίεργο» σε αυτή την υπόθεση είναι να προσπαθείς να τα κρύψεις ή να ντρέπεσαι γι' αυτά;

Είναι απόλυτα φυσικό το σώμα σου να είναι διαφορετικό σε σχέση με τη μορφή που είχε πριν μείνει έγκυος και αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει μια Βρετανίδα μητέρα και Instagram influencer (με περισσότερους από 66,000 followers), Mia Redworth.

Διαβάστε το σημαντικό μήνυμα αυτής της μητέρας και δείτε τις φωτογραφίες της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα σώμα Εγκυμοσύνη μετά τη γέννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ