Αντιδήμαρχος Μεγάρων: Τεράστια η καταστροφή -Δεν υπάρχουν φόβοι για αναζωπυρώσεις στην Κινέτα - iefimerida.gr

Αντιδήμαρχος Μεγάρων: Τεράστια η καταστροφή -Δεν υπάρχουν φόβοι για αναζωπυρώσεις στην Κινέτα

πυρκαγιά στην Κινέτα/Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η καταστροφή είναι τεράστια στην περιοχή της Κινέτας. Κάηκαν σπίτια, ένα ξενοδοχείο και πολλά αυτοκίνητα. Η ζημιά έγινε στην άνω Κινέτα, δυστυχώς και εκεί έγινε η μεγάλη καταστροφή».

Αυτό δήλωσε σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104.6», ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μεγαρέων, Σταύρος Φωτίου.

Αναφερόμενος στην τραγωδία στην Ανατολική Αττική, ο αντιδήμαρχος μίλησε για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν αφήνουν ανείπωτη θλίψη.

Ο κ. Φωτίου έδωσε την εικόνα στην περιοχή της Κινέτας αυτή την ώρα, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν άνεμοι τώρα, και δεν αντιμετωπίζουμε μέχρι και αυτή την ώρα -μισή ώρα μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης- πιθανότητα για αναζωπυρώσεις».

Μέχρι ώρας, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές, έχει φτάσει στους 24, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά. Ωστόσο, όπως εκτίμησε ο αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ, αναμένεται να φτάσει τους 30.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ