Υπουργείο Μεταφορών: Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λειτουργεί κανονικά - iefimerida.gr

Υπουργείο Μεταφορών: Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λειτουργεί κανονικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Μεταφορών, σύμφωνα με το οποίο οποία το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ουδέποτε έκλεισε, λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, oι πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική δεν έχουν επηρεάσει την λειτουργία του αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ διευκρινίζεται πως τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες λόγω των δυνατών νοτιοδυτικών ανεμών (48 κόμβοι) μερικές πτήσεις με απόφαση των ίδιων των πιλότων των αεροπορικών εταιρειών κατευθύνθηκαν σε γειτονικά και εναλλακτικά αεροδρόμια, όπως της Πάρου, του Ηρακλείου και της Καλαμάτας όπου μετά από μία με δύο ώρες επέστρεψαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αυτή την ώρα οι άνεμοι στο αεροδρόμιο κυμαίνονται μεταξύ 30 και 37 κόμβων και το αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά πυρκαγιά αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ