Σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς Πελοπόννησο και Ηπειρο -Αλλαγές σε γραμμές λεωφορείων - iefimerida.gr

Σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς Πελοπόννησο και Ηπειρο -Αλλαγές σε γραμμές λεωφορείων

Σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς Πελοπόννησο και Ηπειρο (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιτίας της τεράστιας πυρκαγιάς στην Κινέτα σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς την Πελοπόννησο και την Ηπειρο, καθώς παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, με εντολή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.


Παράλληλα, με ίδιες εντολές, διεκόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού προς Αεροδρόμιο.

Επιπλέον, ο ΟΑΣΑ τροποποίησε τα δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 301, 314 και 324 που εξυπηρετούν τις περιοχές Ανθούσα, Πεντέλη κυκλική, Παλλήνη, Ραφήνα.

Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς Ραφήνα και Νέα Μάκρη, αρμόδιοι δήλωσαν στο ΑΠΕ ότι «ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας κανονικά, αλλά δεν γνωρίζουν μέχρι που θα φθάσουν και πώς, γιατί αρμόδιοι είναι η ΕΛΑΣ και η πυροσβεστική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΤΕΛ Προαστιακός λεωφορεία πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ