Κανονικά οι πτήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος» -Ακυρώσεις και εκτροπές νωρίτερα εξαιτίας των ανέμων - iefimerida.gr

Κανονικά οι πτήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος» -Ακυρώσεις και εκτροπές νωρίτερα εξαιτίας των ανέμων

Προβλήματα στις αφίξεις πτήσεων στο «Ελ. Βενιζέλος» (Φωτογραφία αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική προκάλεσαν προβλήματα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κυρίως στις αφίξεις πτήσεων, το απόγευμα της Δευτέρας.

Από το βράδυ οι πτήσεις εκτελούνται κανονικά. Νωρίτερα, από το απόγευμα μέχρι και τις 8.30 το βράδυ, είχαν ακυρωθεί οκτώ πτήσεις.

Επιπλέον, 9 πτήσεις που κατευθύνονταν στο «Ελ. Βενιζέλος» κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια, ενώ υπήρξαν και αρκετές καθυστερήσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η ανακοίνωση της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας:

«Η Διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ενημερώνει ότι οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική δεν έχουν επηρεάσει την λειτουργία του αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ουδέποτε έκλεισε λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας.

Διευκρινίζουμε ότι τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες λόγω των δυνατών νοτιοδυτικών ανεμών (48 κόμβοι) μερικές πτήσεις με απόφαση των ίδιων των πιλότων των αεροπορικών εταιρειών κατευθύνθηκαν σε γειτονικά και εναλλακτικά αεροδρόμια, όπως της Πάρου, του Ηρακλείου και της Καλαμάτας όπου μετά από μία με δύο ώρες επέστρεψαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ενημερώνουμε επίσης ότι αυτήν την ώρα οι άνεμοι στο αεροδρόμιο κυμαίνονται μεταξύ 30 και 37 κόμβων και ότι το αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Ελ. Βενιζέλος» αεροδρόμιο άνεμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ