Και επίσημα στην Ρεμς ο Ρομαό - iefimerida.gr

Και επίσημα στην Ρεμς ο Ρομαό

Φωτογραφία: Rems
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεμς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλείς Ρομαό από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Ο Ρομαό έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούσαμε από την αρχή του καλοκαιριού για τη συγκεκριμένη θέση. Έχει προσωπικότητα, αλλά και νοοτροπία νικητή. Το να πείσεις έναν παίκτη που είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό και τον υπολογίζουν, μιας και ανανέωσε το συμβόλαιό του τον προηγούμενο Μάιο, δείχνει τις φιλοδοξίες που έχουμε για το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ρεμς για τον Τονγκολέζο αμυντικό μέσο.

Έτσι, ο 34χρονος επιστρέφει στη Ligue 1 μετά από δύο χρόνια στο Λιμάνι. Ο Ρομαό κατέγραψε 60 συμμετοχές και έξι γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Λουάν Κουισό, Τουλούζ B, Λοριάν, Γκρενόμπλ και Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ρεμς Ρομάο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ