ΚΚΕ: Ελλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ελλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Οι πυρκαγιές στην Κινέτα, στα Χανιά και σε άλλες περιοχές της χώρας, οι οποίες καταστρέφουν δασικές και αγροτικές εκτάσεις, αλλά και κατοικίες, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας, την ανεπάρκεια των υποδομών δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, καθώς και τις ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό" αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ απαιτεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, από κάθε αρμόδια κρατική και τοπική αρχή, να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, προσθέτει το σχόλιο του Κόμματος, ενώ σημειώνεται ότι το ζήτημα αυτό έθεσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, από τον οποίο και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα πύρινα μέτωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά ΚΚΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ