Πώς χαλαρώνει μια πρωθυπουργός -Η Τερέζα Μέι εξομολογείται πώς διώχνει το άγχος - iefimerida.gr

Πώς χαλαρώνει μια πρωθυπουργός -Η Τερέζα Μέι εξομολογείται πώς διώχνει το άγχος

Η Μέι απαντά σε ερωτήσεις εργαζομένων σε εργοστάσιο (Φωτογραφία: AP/ Russell Cheyne)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνει η Τερέζα Μέι την πιο αγχωτική δουλειά στον κόσμο; Το βέβαιο είναι πως αυτή η περίοδος, με τις διαρκείς μάχες που δίνει για το Brexit ακόμη και εντός της κυβέρνησής της, μόνο «χαλαρή» δεν είναι για εκείνη.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός επισκέφθηκε εργοστάσιο στο Νιουκάστλ και απάντησε σε ερωτήσεις εργαζομένων. Ενας από αυτούς τη ρώτησε πώς τα βγάζει πέρα με την πιο αγχωτική δουλειά στον κόσμο.

«Μου αρέσει το περπάτημα, οπότε με τον σύζυγό μου απολαμβάνουμε περιπάτους όποτε μπορούμε», απάντησε η Μέι. «Επίσης μου αρέσει το μαγείρεμα. Εχω πάνω από 150 βιβλία με συνταγές, οπότε περνώ αρκετό χρόνο διαβάζοντάς τα», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το Reuters. «Επίσης, μου αρέσει να παρακολουθώ το NCIS, όποτε μπορώ», πρόσθεσε, αναφερόμενη στην αστυνομική τηλεοπτική σειρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ