Ανοιχτή ξανά η Ακρόπολη, μετά τη γκρίνια -Από 5 έως 8 το απόγευμα - iefimerida.gr

Ανοιχτή ξανά η Ακρόπολη, μετά τη γκρίνια -Από 5 έως 8 το απόγευμα

Φωτογραφία:INTIME NEWS- ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, μετά τη γκρίνια και τις καθόλου κολακευτικές εικόνες με τους τουρίστες να σχηματίζουν ουρά, το υπ. Πολιτισμού αποφάσισε να ανοίξει ξανά την Ακρόπολη.

Ο ΥΠΠΟ είχε πάρει την απόφαση σήμερα, όπως και χθες, η Ακρόπολη να μείνει κλειστή μετά τις 2 το μεσημέρι λόγω καύσωνα!

Ετσι, παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 36 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της Αθήνας η Ακρόπολη το μεσημέρι έκλεισε.

Εντωμεταξύ, από το πρωί σχηματίζονταν ουρές από τουρίστες που είχαν έρθει από κάθε σημείο της γης για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Η αγωνία και η απογοήτευση καθώς περίμεναν καρτερικά στην ουρά αγωνιώντας για το αν θα τα καταφέρουν να ανέβουν στον Ιερό Βράχο ήταν εμφανής.

Στις 5 το απόγευμα το ΥΠΠΟ μετά και την κατακραυγή αποφάσισε να ανοίξει ξανά την Ακρόπολη ως τις 8 το βράδύ, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Οπως αναγράφεται στην ανακοίνωση ο Ιερός Βράχος ξανανοίγει λόγω της ευνοϊκής εξέλιξης του καιρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ