Η Nova θα μεταδώσει τηλεοπτικά τα φιλικά Αρης-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Γαλατασαράι - iefimerida.gr

Η Nova θα μεταδώσει τηλεοπτικά τα φιλικά Αρης-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Γαλατασαράι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη (25/7) στις 19:00 ο Αρης θα δώσει το πρώτο του φιλικό καθώς θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το συγκεκριμένο φιλικό βρήκε και τηλεοπτική στέγη καθώς όπως έγινε γνωστό η Nova πήρε τα δικαιώματα του και θα το δείξει ζωντανά με το συνδρομητικό κανάλι να δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του Άρη και της ΑΕΚ να δουν τα νέα αποκτήματα των ομάδων τους.

Η Nova πήρε και το φιλικό της ΑΕΚ με την Γαλατάσαραϊ που θα διεξαχθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν τα παιχνίδια για το Champions League.

Aναλυτικά:

Η ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ και ο ΠΑΟ συνεχίζουν την προετοιμασία τους και τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν σπουδαία φιλικά παιχνίδια των ομάδων!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Ιουλίου, στις 19:00, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports1HD, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, ενώ στις 18:00, ο ΟΦΗ θα παίξει κόντρα στην ΑΕΛ σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports2HD και περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Την Τρίτη 31 Ιουλίου, στις 20:00, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Γαλατασαράι με τον αγώνα να μεταδίδεται απευθείας από το Novasports1HD. Τέλος, την Κυριακή 12 Αυγούστου η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της τον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται απευθείας και από το Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova Αρης αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ