«Δεν είναι το μωρό αξεσουάρ»- Σάλος στα social media με μοντέλο που έκανε πασαρέλα θηλάζοντας [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν είναι το μωρό αξεσουάρ»- Σάλος στα social media με μοντέλο που έκανε πασαρέλα θηλάζοντας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτική στα social media δέχτηκε το μοντέλο Μάρα Μάρτιν, το οποίο αποφάσισε να βγει στην πασαρέλα θηλάζοντας το 5 μηνών μωρό της.

Συγκεκριμένα, η Μάρα Μάρτιν μόλις 5 μήνες μετά την γέννηση της κόρης πήρε μέρος σε επίδειξη μαγιό για το περιοδικό Sports Illustrated στο Μαϊάμι της Φλόριντα και βγήκε στο runway φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και θηλάζοντας την κόρη της.

Κι ενώ η ίδια δέχτηκε τα χειροκροτήματα όσων ήταν εκεί για την τόλμη της, τα σχόλια στα social media δεν ήταν με το μέρος της.

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on Jul 16, 2018 at 5:31pm PDT

Συγκεκριμένα, ένα άτομο στο διαδίκτυο έγραψε «Αυτή η εικόνα δεν είναι καθόλου κατάλληλη για πασαρέλα. Τo runway είναι για πανέμορφα μοντέλα και όχι για μητέρες που θηλάζουν».

Τα αρνητικά σχόλια κατά της πανέμορφης μητέρας συνεχίστηκαν με μερικούς να αναφέρουν πως το θέαμα ήταν γελοίο και περίεργο, ενώ άλλοι πρόσθεσαν πως το μωρό δεν είναι αξεσουάρ για να το μεταφέρει κάποιος σε μία επίδειξη μόδας.

A post shared by PeepingMoon (@peepingmoon) on Jul 18, 2018 at 4:41am PDT

Το μοντέλο και μητέρα δεν προέβη σε καμία δήλωση για αυτό, ενώ λίγο μετά από την επίδειξη μόδας η ίδια ανέφερε στο Instagram πως ήταν πανευτυχής που επιλέχτηκε και κατάφερε να κάνει πασαρέλα με την κόρη της αγκαλιά.

Πάντως πέρα από το κράξιμο, υπήρξαν και αυτοί που είδαν την καλή πλευρά σε αυτή την κίνηση σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως αυτή η πασαρέλα ήταν μία ένδειξη νίκης προς τις μητέρες που μπορούν να δουλεύουν και να θηλάζουν ταυτόχρονα.

A post shared by 2Life Doula (@2lifedoula) on Jul 19, 2018 at 4:14pm PDT

Άλλοι πάλι ευχαρίστησαν το μοντέλο που έδειξε προς τα έξω κάτι το οποίο θα έπρεπε να θεωρείται φυσιολογικό.

Τέλος να σημειωθεί πως η Μάρτιν δεν ήταν η μόνη που έκανε την διαφορά στην επίδειξη μόδας, καθώς σε αυτήν περπάτησαν και γυναίκες με τεχνητά μέλη, φορώντας πάντα τα μπικίνι τους και περπατώντας με αυτοπεποίθηση.

A post shared by Mara Martin (@_maramartin_) on Jul 21, 2018 at 5:24am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο πασαρέλα θηλασμός μωρό μαγιό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ