Παπαράτσι: Τζορτζ και Σάρλοτ καμουφλαρισμένοι, με τα ποδήλατά τους στο Hyde Park [εικόνα] - iefimerida.gr

Παπαράτσι: Τζορτζ και Σάρλοτ καμουφλαρισμένοι, με τα ποδήλατά τους στο Hyde Park [εικόνα]

Τζορτζ και Σάρλοτ με την μητέρα τους Κέιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας βλέπουν συχνά τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ σε επίσημες εκδηλώσεις, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ.

Αλλά μια νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τα δύο παιδιά να απολαμβάνουν μία βόλτα στο πάρκο, με τα ποδήλατά τους.

Τα δυο παιδιά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, έχουν επισκεφθεί το Hyde Park με την νταντά τους Μαρία Τερέζα Τουριόν Μποράλο.

Βόλτα με τα ποδήλατά τους στο πάρκο έκαναν ο πρίκγιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η φωτογραφία που εμφανίστηκε στο λογαριασμό του Twitter @cambduchess, δείχνει τον Τζορτζ να φορά ένα κόκκινο κράνος ενώ κάνει βόλτα με το μπλε ποδήλατό του και την Σάρλοτ με ένα ροζ ποδήλατο και μπλε κράνος.

Τα κράνη προστατεύουν αφενός τα παιδιά από τυχόν ατυχήματα, ενώ τα βοηθούν και στο να καμουφλάρονται, τόσο όσο χρειάζεται, για να μην είναι ευρέως αναγνωρίσιμα και βρεθούν αντιμέτωπα με καταστάσεις που ούτε και τα ίδια θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν.

Τα δύο νεαρά και ζωηρά μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνεται ότι είναι άσσοι στο ποδήλατο, καθώς αν και μόνο πέντε ο Τζορτζ και μόνο τριών η Σάρλοτ κάνουν πετάλι χωρίς βοηθητικές.

Φυσικά, στο πλευρό τους είναι η νταντά τους, αλλά και ένας αξιωματικός της υπηρεσίας ασφαλείας τους.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου. Αλλωστε η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Καραϊβική όπου απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η φωτογραφία αυτή έρχεται μετά και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στη Βρετανία και επαναλαμβάνουν ότι επιθυμία του ζευγαριού είναι να έχει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Σαν όλα τα παιδιά του κόσμου.

Μια, όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή, θέλουν για τα παιδιά τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ

Πέρυσι, η δούκισσα του Κέμπριτζ αποκάλυψε πως τα παιδιά της μαθαίνουν να κάνουν ποδήλατο. Κατά τη διάρκειας μιας επίσκεψης σε ένα φεστιβάλ με θέμα την ποδηλασία στο Λουξεμβούργο, η Κέιτ γνώρισε τον επαγγελματία ποδηλάτη Φρανκ Σκελκ, που ο ίδιος αργότερα αποκάλυψε: «Μιλήσαμε για το πώς τα παιδιά λατρεύουν τις βόλτες με ποδήλατο. Για τα παιδιά είναι κάτι σπουδαίο γιατί μπορούν να γυμνάζονται - εφόσον είναι ασφαλές – και μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο τους με αυτά χωρίς τους γονείς τους.

Hey I found this in the tumblr George and Charlotte ride bikes #PrinceGeorge #princesscharlotte pic.twitter.com/RWhV5AQ2dX

Μου είπε πως τα παιδιά της έχουν ποδήλατα και πως είναι πάντα ενθουσιασμένα όταν κάνουν βόλτες με αυτά».

Η δούκισσα του Κέμπριτζ αποκάλυψε πως τα παιδιά της τρελαίνονται για βόλτες με τα ποδήλατά τους.

Η συγκεκριμένη πάντως φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από μία εβδομάδα, λίγο πριν τις διακοπές της οικογένειας στο εξωτικό νησί Mustique της Καραϊβικής.

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ