Live η κλήρωση του Champions League και του Europa League - iefimerida.gr

Live η κλήρωση του Champions League και του Europa League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη ώρα για πέντε ελληνικές ομάδες... έφτασε.

Στη Νιόν της Ελβετίας χτυπάει η… καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αφού το μεσημέρι θα διεξαχθούν οι κληρώσεις για τους Γ’ προκριματικούς γύρους σε Champions League και Europa League.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για τις ελληνικές ομάδες, σε αμφότερες τις διοργανώσεις. Η αρχή θα γίνει στις 13:00, με την ΑΕΚ να είναι στην κλήρωση του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League. Σε αυτή, θα είναι και ο ΠΑΟΚ αλλά υπό προϋποθέσεις. Για την ακρίβεια, θα μπει ως «ζευγάρι» με τη Βασιλεία και η ομάδα που θα προκριθεί θα ξέρει ήδη τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση. Η ΑΕΚ, βέβαια, θα μπει στο μονοπάτι των πρωταθλητών ενώ ο ΠΑΟΚ σε αυτό των μη πρωταθλητών.

Δυο ώρες αργότερα, στις 15:00 ώρα Ελλάδας, θα μάθουν τους αντιπάλους τους και οι ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Europa League. Ο Ολυμπιακός θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών και θα περιμένει να δει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει, ενώ Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος θα μπουν ως «ζευγάρια» με τις Χιμπέρνιαν και Ντιναμό Μπρεστ αντίστοιχα, μαθαίνοντας ποιον θα αντιμετωπίσουν αν προκριθούν. Μετά τις αλλαγές που έχει κάνει η UEFA στις διοργανώσεις και τις κληρώσεις, θα μπει στη διαδικασία και ο ΠΑΟΚ, που θα έχει συμμετάσχει και στην κλήρωση του Champions League, καθώς θα ξέρει τον αντίπαλό του στο Europa League σε περίπτωση που αποκλειστεί. Πάντως, και στο Europa League, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα είναι στους ισχυρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Europa League κλήρωση UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ