O τραγικός τρόπος που πληροφορήθηκε τον θάνατο του ηθοποιού Κόρι Μοντέιθ η μητέρα του - iefimerida.gr

O τραγικός τρόπος που πληροφορήθηκε τον θάνατο του ηθοποιού Κόρι Μοντέιθ η μητέρα του

Ο ηθοποιός Κόρι Μοντέιθ της τηλεοπτικής σειράς «Glee»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν να μην ήταν αρκετά τραγικός ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού Κόρι Μοντέιθ από την σειρά «Glee», η μητέρα του, Αν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο τον πληροφορήθηκε από την συμπρωταγωνίστρια και σύντροφό του Λία Μισέλ.

Η μητέρα του ηθοποιού μοιράστηκε την ιστορία λίγες ημέρες μετά την επέτειο των 5 χρόνων από το θάνατό του.

A post shared by cory monteith ? (@monteitheternity) on Jul 18, 2018 at 11:56am PDT

«Μου τηλεφώνησε η Λία και ούρλιαζε στο τηλέφωνο» δήλωσε με ειλικρίνεια στο περιοδικό People στις 18 Ιουλίου. «Φώναζε: ‘Είναι αλήθεια; Είναι αλήθεια για τον Κόρι;’ και της είπα: ‘Τι συνέβη με τον Κόρι;’. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Και τότε η αστυνομία χτύπησε το κουδούνι». Η Αν είπε ότι αμέσως μούδιασε ολόκληρη.

Τις επόμενες ημέρες, η Αν είπε ότι συχνά προσπάθησε να προσποιηθεί ότι δεν ήταν αλήθεια. «Είναι στο Λος Άντζελες, θα μου τηλεφωνήσει σύντομα» σκεφτόταν. Ακόμη και μετά από 5 χρόνια, η Αν παραδέχεται πως «Ακόμη δεν έχω συνέλθει. Όταν χάνεις κάποιον ο οποίος είναι τόσο δικός σου, χάνεις κάθε νόημα ζωής».

A post shared by cory monteith (@monteitheternity) on Jun 20, 2018 at 1:05pm PDT

Η Αν δήλωσε ότι ο «Κόρι θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές των ανθρώπων». Η τότε σύντροφός του και συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά Glee, Λία Μισέλ, θέλησε κι αυτή να τιμήσει τον ηθοποιό: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που φέρνουν ένα φως τόσο λαμπερό στον κόσμο, που ακόμη κι όταν έχουν φύγει, το φως παραμένει» έγραψε στο Twitter. Το κείμενο συνοδευόταν από μια όμορφη φωτογραφία ενός ηλιοβασιλέματος πάνω από τον ωκεανό.

“There are some who bring a light so great to the world, that even after they have gone, the light remains” pic.twitter.com/OvDvoDoP4j

Οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών συγκινήθηκαν πολύ από το μήνυμα: «Σκέφτομαι τον Κόρι σήμερα. Θα τον αγαπούμε, θα τον θυμόμαστε και θα μας λείπει για πάντα. Σ’ αγαπάω Λέα» έγραψε ένας θαυμαστής. Κάποιος άλλος προσπάθησε να παρηγορήσει την ηθοποιό, γράφοντας:« Σ’ αγαπώ. Ελπίζω να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε αγαπούν περισσότερο. Σίγουρα χαμογελάει από εκεί πάνω και είναι τόσο περήφανος για σένα».

A post shared by cory monteith (@monteitheternity) on May 1, 2018 at 10:18am PDT

Ο Κόρι βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βανκούβερ στις 13 Ιουλίου 2013. Οι αρχές τότε δήλωσαν πως πέθανε από ένα μίγμα αλκοόλ και ηρωίνης. Οι φίλοι και συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, ήταν συγκλονισμένοι καθώς μόλις είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόρι Μοντείθ glee θάνατος Λία Μισέλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ