Εκλεισε νωρίτερα η Ακρόπολη λόγω καύσωνα -Ουρές οι τουρίστες - iefimerida.gr

Εκλεισε νωρίτερα η Ακρόπολη λόγω καύσωνα -Ουρές οι τουρίστες

Οπως και την Κυριακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λουκέτο στην Ακρόπολη και στο Θέατρο Διονύσου από τις 2 το μεσημέρι έβαλε λόγω καύσωνα το υπ. Πολιτισμού επικαλούμενο την εργατική νομοθεσία.

Και κάπως έτσι, οι τουρίστες που μπορεί να είχαν έρθει από την άλλη άκρη της γης για να εκπληρώσουν το όνειρό τους να ανέβουν στην Ακρόπολη, έμειναν με το... εισιτήριο στο χέρι.

Σε ανακοίνωσή του το υπ. Πολιτισμού τόνιζε ότι «η Ακρόπολη και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου θα κλείσει στις 14:00. Οι επισκέπτες που έχουν ήδη εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από το διαδίκτυο, παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια προκειμένου να το αντικαταστήσουν με άλλο, σε ημερομηνία της αρεσκείας τους». Ολα αυτά στην καρδιά της τουριστικής σεζόν.

Από νωρίς το πρωί οι τουρίστες που είχαν πληροφορηθεί την αλλαγή αυτή σχημάτιζαν ουρές με την ελπίδα ότι θα προλάβουν να ανέβουν στον Ιερό Βράχο.

Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα πολλών, που είτε τελειώνουν οι διακοπές τους στην Αθήνα, είτε έκαναν στάση στην ελληνική πρωτεύουσα μόνο και μόνο για να ανέβουν στην Ακρόπολη και δεν θα έχουν άλλη ευκαρία να επισκεφθούν την Ακρόπολη. Πολύ περισσότερο που η θερμοκρασία στην Αθήνα δεν ξεπέρασε σήμερα τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην ουρά για να προλάβουν να μπουν στην Ακρόπολη
Τουρίστες περιμένουν υπομονετικά κάτω από τον ήλιο
Η ανακοίνωση λέει οτι θα κλείσει στις 14:00
Οποιος προλάβει μέχρι τις 14:00
Πλήθος από όλο τον κόσμο θέλει να δει από κοντά τον ιερό Βράχο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ