Μάνος Ελευθερίου: «Την Πέμπτη θα μπω για μια μικρή επέμβαση στο νοσοκομείο...Τα λέμε από βδομάδα» - iefimerida.gr

Μάνος Ελευθερίου: «Την Πέμπτη θα μπω για μια μικρή επέμβαση στο νοσοκομείο...Τα λέμε από βδομάδα»

Ο Μάνος Ελευθερίου. Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες μέρες, βράδυ (προπερασμένης) Κυριακής, ο Μάνος Ελευθερίου παρακολούθησε τον «Αγγελο Εξολοθρευτή» -μια παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών, σε σκηνοθεσία της Αντζελας Μπρούσκου.

Ολοι είχαν έναν λόγο να του πουν, κι εκείνος άλλον έναν να τους απαντήσει...

«Την Πέμπτη θα μπω για μια μικρή επέμβαση στο νοσοκομείο... Δεν είναι τίποτα. Τα λέμε από βδομάδα». Αυτή η βδομάδα δεν ξημέρωσε για τον Μάνο Ελευθερίου, που «έφυγε» για το μακρύ ταξίδι, χθες, ξημερώματα Κυριακής. Είχε κάνει την επέμβαση κι όλα είχαν πάει καλά... Καλά; Η καρδιά, όμως, δεν άντεξε.

Πανταχού παρών, φορώντας συχνά-πυκνά το καπελάκι του, ένιωθε τον παλμό της εποχής, της κάθε εποχής που διέσχισε. Διακριτικός και ηχηρός, με τον τρόπο του, αποτελούσε μια σταθερή φιγούρα της πόλης. Ηξερε πως να κρατά επαφή με τους νέους, πώς να τους πλησιάζει, τι να τους λέει -χωρίς να μασάει τα λόγια του. Διέθετε και χιούμορ...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Μυρτώς Λοβέρδου για τον Μάνο Ελευθερίου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ