Hyundai i30: Kαι με σπορτίφ έκδοση N Line - iefimerida.gr

Hyundai i30: Kαι με σπορτίφ έκδοση N Line

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ηyundai θέλει να εκμεταλλευθεί την εικόνα αλλά και την απήχηση του hot hatch της, του i30 Ν και έτσι κατά τα πρότυπα κάποιων ευρωπαίων κατασκευαστών αλλά και της Kia που έχει τη GT Line, παρουσίασε το i30 Ν Line.

Το οποίο έχει καινούργιους, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, διπλή απόληξη για την εξάτμιση, ζάντες 18 ιντσών και λογότυπα στα φτερά. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με τα σήματα N Line, το σπορ τιμόνι με την επένδυση από διάτρητο δέρμα, τα μεταλλικά πεντάλ, καθώς και ο διαφοροποιημένος επιλογέας N Line.

Οι κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται το Hyundai N Line είναι ο turbo βενζίνης των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων και ο πετρελαιοκινητήρας των 1.600 cc και των 136 ίππων. Επίσης η ανάρτηση θα είναι πιο σπορ με ελαφρώς πιο σφιχτές ρυθμίσεις και τα φρένα αναβαθμισμένα.

Hyundai i30: Kαι με σπορτίφ έκδοση N Line | iefimerida.gr 0
Hyundai i30: Kαι με σπορτίφ έκδοση N Line | iefimerida.gr 1
Hyundai i30: Kαι με σπορτίφ έκδοση N Line | iefimerida.gr 2
Hyundai i30: Kαι με σπορτίφ έκδοση N Line | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai i30 σπορτίφ έκδοση N Line
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ