Τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα, την Τετάρτη - iefimerida.gr

Τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα, την Τετάρτη

Τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σποραδικές νεφώσεις θα υπάρξουν την Τετάρτη σε όλη την χώρα, με την θερμοκρασία να σημειώνει ελαφρά πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν αρχικά λίγες νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει στα βόρεια. Από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση του καιρού. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αρχικά λίγες νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει στα ανατολικά. Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις που στα ορεινά θα πυκνώσουν και θα βρέξει, ενώ ενδέχεται να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχές. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη όπου και θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ