Μπλεξίματα για την κουνιάδα της Μέγκαν Μαρκλ- Συνελήφθη δεύτερη φορά για ξυλοδαρμό - iefimerida.gr

Μπλεξίματα για την κουνιάδα της Μέγκαν Μαρκλ- Συνελήφθη δεύτερη φορά για ξυλοδαρμό

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σκάνδαλο που είχε προκληθεί με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος τελικά δεν πήγε στον γάμο της κόρης του με τον Πρίγκιπα Χάρι, στο μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ τώρα μπαίνει η κουνιάδα της.

Συγκεκριμένα, η μέλλουσα γυναίκα του ετεροθαλούς αδελφού της Μέγκαν, Tόμας, όλο προβλήματα είναι, καθώς συνελήφθη για δεύτερη φορά με την κατηγορία της επίθεσης σε άτομο.

Μετά τον σκάνδαλο με τον πατερα της Μέγκαν Μαρκλ, στο μικροσκόπιο των Μέσων μπαίνει τώρα ο ετεροθαλής αδελφός της και η μέλλουσα γυναίκα του

Η Ντάρλιν Μπλουντ συνελήφθη στο σπίτι της στο Όρεγκον των ΗΠΑ και πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο κρατητήριο σύμφωνα με την Daily Mail.

Μπλεξίματα πάλι για την κουνιάδα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντάρλιν Μπλουντ

Λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, ενώ μία πηγή δήλωσε στο βρετανικό μέσο πως η ίδια συνελήφθη μετά από τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστη, η οποία κατήγγειλε ένα περιστατικό βίας στο σπίτι του Τόμας Μάρκλ και της αρραβωνιαστικιάς του.

Η ίδια είχε κατηγορηθεί για επίθεση και προς τον ετεροθαλή αδελφό της Μαρκλ, την Πρωτοχρονιά.

Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που η κουνιάδα της Μέγκαν Μαρκλ δείχνει τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε συλληφθεί παλί για τον ίδιο λόγο... αυτή την φορά προς τον ίδιον τον ετεροθαλή αδελφό της Μέγκαν Μαρκλ, μετά από καβγά.

Φωτογραφίες: AP, Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ