Καραγκούνης: «Κουτσαβακίστικες» οι δηλώσεις Κοτζιά -Η εξωτερική πολιτική θέλει σοβαρότητα - iefimerida.gr

Καραγκούνης: «Κουτσαβακίστικες» οι δηλώσεις Κοτζιά -Η εξωτερική πολιτική θέλει σοβαρότητα

Ο Κώστας Καραγκούνης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Νίκο Κοτζιά, για τα όσα είπε σε συνέντευξή του, έκανε ο Κώστας Καραγκούνης, χαρακτηρίζοντας «κουτσαβακίστικες» τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Κοτζιά ότι «η εποχή που θεωρούνταν διπλωματία το να κάνεις την κότα πέρασε. Αυτή είναι μια διπλωματία για κοτέτσι και όχι για εξωτερική πολιτική», ο κ. Καραγκούνης έκανε λόγο για έλλειψη σοβαρότητας.

«Δεν καταλαβαίνω αυτές τις κουτσαβακίστικες δηλώσεις. Δεν είναι σοβαρές. Δεν ξέρω σε τι αποσκοπούν και τι προσφέρουν», ανέφερε ο κ. Καραγκούνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η εξωτερική πολιτική θέλει σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Να σταθμίζεις τις γεωπολιτικές ισορροπίες, αλλά όταν χρειάζεται να είσαι αποφασιστικός. Στο Σκοπιανό, αυτό δεν το είδα. Οταν χρειάστηκε η κυβέρνηση και ο κ. Κοτζιάς να μην κάνουν την κότα, δυστυχώς την έκαναν. Μόνο σαν διπλωματία του κοτετσιού μου φαίνεται αυτό που γίνεται τώρα. Από τη στιγμή που έχεις πει όλα τα “ναι”, έχεις παραδώσει όλα τα όπλα σου και πήραν την πρόσκληση για το ΝΑΤΟ. Στο μεγαλύτερο, πιο κρίσιμο θέμα, δυστυχώς κάναμε πολύ την κότα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Καραγκούνης Νίκος Κοτζιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ