ΑΕΚ και Ατρόμητος στο 0-0 στο Περιστέρι - iefimerida.gr

ΑΕΚ και Ατρόμητος στο 0-0 στο Περιστέρι

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ ζέστη, καθόλου γκολ.

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε την ΑΕΚ στο Περιστέρι, σε μια φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και χωρίς νικητή, με τον "Δικέφαλο" να αγωνιά για την κατάσταση του Τσιγκρίνσκι που αποχώρησε τραυματίας στις καθυστερήσεις με πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Νευρικές οι ομάδες στα πρώτα λεπτά, με τον Ατρόμητο να βγάζει μεγαλύτερη ένταση στο χορτάρι αλλά και να κάνει εύκολα το λάθος στη μεσαία γραμμή. Ο Μούγιακιτς ταλαιπωρούσε τους αντιπάλους του στο ξεκίνημα του ματς, η ΑΕΚ ήταν αυτή που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 29', όταν ο Λιβάγια μετά το γύρισμα του Αλμπάνη σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (46' Μέγκερι), Νάτσος, Γιαννούλης (46' Σάκιτς), Χατζηισαΐας (46' Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81' Στρούγγης), Γαρουφαλιάς, Μάντσον (46' Ούμπιντες), Μανούσος (77' Νταβιώτης), Ενσικουλού (46' Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος), Κουλούρης (46' Μπρούνο).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας (61' Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61' Τσιγκρίνσκι), Οικονόμου (61' Τσόσιτς), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (81' Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46' Χουλτ), Μπακασέτας (86' Μπότος), Λιβάγια (86' Γιούσης), Γιακουμάκης (72' Μπογέ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ατρόμητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ