Καύσωνας προ των πυλών -Ποιες περιοχές θα... λιώσουν το ΣΚ - iefimerida.gr

Καύσωνας προ των πυλών -Ποιες περιοχές θα... λιώσουν το ΣΚ

παραλία/Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αρκετά... θερμό Σαββατοκύριακο περιμένει ολόκληρη τη χώρα, με το θερμόμετρο να αγγίζει έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά -κυρίως ορεινά- τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές θα αγγίξει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Σημειώνεται πως ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ, ενώ στα υπόλοιπα μεταβλητοί 4 και νότιοι μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, αφού στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει κατά τόπους τους 38-39 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ