Οταν ο Αττίλας πάγωσε το χρόνο - Στιγμές από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Αττίλας πάγωσε το χρόνο - Στιγμές από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο [εικόνες & βίντεο]

Τα τουρκικά αποβατικά έχουν φτάσει στην Κύπρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντοκουμέντα από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο έδωσε ο τουρκικός στρατός [εικόνες & βίντεο] Κύπρος, τουρκικός στρατός, εισβολή στην Κύπρο.

Το 2015 οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν από το αρχείο τους στη δημοσιότητα ανέκδοτες φωτογραφίες και βίντεο από τις δύο φάσεις της τουρκικής εισβολής.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν από το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή και αναμεταδοθήκαν από όλα σχεδόν τα τουρκικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για νέες φωτογραφίες και βίντεο από την τουρκική εισβολή στο νήσι.

Οι φωτογραφίες αφορούν την απόβαση στο Πέντε Μίλι, τη δημιουργία εκεί προγεφυρώματος, ρίψη αλεξιπτωτιστών, στρατιωτικό υλικό όπως χρησιμοποιημένους κάλυκες, αντιαεροπορικό του τουρκικού στρατού, Τούρκους στρατιώτες και άλλες εικόνες από τις επιχείρησεις του τουρκικού στρατού κατά την εισβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ