«Ενας αφόρητος πόνος μας πνίγει» -Ο σπαρακτικός επικήδειος των αδελφών του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ - iefimerida.gr

«Ενας αφόρητος πόνος μας πνίγει» -Ο σπαρακτικός επικήδειος των αδελφών του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με λόγια σπαρακτικά, αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ τα τρία αδέλφια του. Τον επικήδειο διάβασε ο αδελφός του Κωνσταντίνος Κόκκαλης.

Τα λόγια τους συγκλόνισαν τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον χαρισματικό μικρότερο γιό της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελο σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άντρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ένας αφόρητος πόνος μας πνιγεί. Ξέρουμε ότι θέλεις από μας να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη τα αδέρφια σου», είπε ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης εκ μέρους και των τριών αδελφών του εκλιπόντος, Πέτρου Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Επικήδειους διάβασαν δυο ακόμη φίλοι του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, με τον έναν από τους δυο να μην κατορθώνει από τα δάκρυα που τον έπνιγαν, να ολοκληρώσει τα λόγια που είχε να πει για τον φίλο του...

Η οικογένεια Κόκκαλη αποχαιρέτησε τον βενιαμίν της οικογένειας, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, έχοντας στο πλευρό της την ευρύτερη οικογένεια και φίλους από όλους τους χώρους, τον αθλητικό, τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό.

Η ταφή έγινε στο Α' Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης με την μητέρα του Ελένη και τον πατέρα του Σωκράτη.
Πέτρος Κόκκαλης.
Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης με την μητέρα του, Ελένη Κόκκαλη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σωκρατης κοκκαλης τζουνιορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ