Η κόρη της Αννα Γουίντουρ παντρεύτηκε στο Πόρτο-Φίνο και το νυφικό της ήταν μια σκέτη ανατροπή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Αννα Γουίντουρ παντρεύτηκε στο Πόρτο-Φίνο και το νυφικό της ήταν μια σκέτη ανατροπή [εικόνες]

Η Άννα Γουίντουρ με την κόρη της Μπι Σάφερ. Φωτογραφία:Getty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον σκηνοθέτη Φραντσέσκο Καροτσίνι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά η κόρη της Άννας Γουίντουρ, Μπι Σάφερ, σε μια ρομαντική τελετή στην Ιταλία.

Η 30χρονη Μπι, ήταν εντυπωσιακή με το δαντελένιο νυφικό του οίκου Dolce & Gabbana και ένα αντίστοιχο πέπλο την ώρα που αντάλλασσε όρκους με τον Ιταλό σύζυγό της στο Πορτοφίνο ενώ ο 35χρονος Φραντσέσκο φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι.

Η κόρη της Αννα Γουίντουρ, Μπι με τον σύζυγό της, Φραντσέσκο στο γάμο τους στο Πορτοφίνο

Το ζευγάρι, νωρίτερα αυτό το μήνα, είχε παντρευτεί ξανά στο σπίτι της Άννας Γουίντουρ στο Λόνγκ Άιλαντ, πριν τον δεύτερο γάμο στην πατρίδα του Φραντσέσκο.

Η Μπι συνδύασε το απλό αλλά πανέμορφο νυφικό της με ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και έναν μεγάλο κρεμαστό σταυρό στον λαιμό της, ενώ κρατούσε μια ανθοδέσμη με παιώνιες και τριαντάφυλλα.

Δεν είανι σαφές αν πήγε στο γάμο η Άννα Γουίντουρ αλλά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε παρακολουθήσει αγώνες τένις στο Γουίμπλετον

Μετά το γάμο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε έξω από την εκκλησία του Πορτοφίνο. Δεν είναι σαφές εάν η μητέρα της Μπι ήταν παρούσα στην τελετή, ωστόσο η Άννα Γουίντουρ έκανε ένα ταξίδι στην Ευρώπη το σαββατοκύριακο, προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες τένις του Γουίμπλετον. Μετά το πέρας της τελετής, η Μπι έδειχνε πολύ χαλαρή καθώς περπατούσε χέρι – χέρι με τον νέο της σύζυγο, που άλλαξε ρούχα και επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι τζιν. Και η ίδια όμως, αργότερα μέσα στην ημέρα άλλαξε και φόρεσε ένα καλοκαιρινό φλοράλ φόρεμα.

Η Μπι, τηλεοπτική παραγωγός και ο Φραντσέσκο, γιος της τελευταίας εκδότριας της Vogue Italia, Φράνκα Σοτζάνι, ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον αρραβώνα τους πέρυσι τον Μάρτιο. Η μητέρα του Φραντσέσκο ήταν στενή φίλη με την Άννα, με τις δυο γυναίκες να αναλαμβάνουν τα ηνία των αντίστοιχων περιοδικών τους το 1988.

Μετά το θάνατο της Φράνκα από καρκίνο του πνεύμονα το 2016, η Άννα παραβρέθηκε στην κηδεία της εκδότριας της Vogue Italia.

Η Άννα Γουίντουρ ήταν στενή φίλη με την μητέρα του γαμπρού, Φράνκα Σοτσάνι

Ο Φραντσέσκο γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στο Μιλάνο και το Πορτοφίνο, όπου η μητέρα του είχε μία βίλα.

Ο γαμπρός φόρεσε ένα μαύρο μπλυζάκι και ένα τζιν παντελόνι μετά το γάμο

Ερωτηθείς μετά τον πρώτο γάμο για το πού θα περνούσαν τον μήνα του μέλιτος, ο Φραντσέσκο είχε αρνηθεί να πει ένα μέρος, αλλά ανέφερε πως πιθανότατα θα είναι στην Ιταλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πού θα ήθελες να κάνεις το μήνα του μέλιτος αν όχι στην Ιταλία;». Επίσης, αποκάλυψε ότι μια μέρα θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για δουλειά, παραδεχόμενος πως πραγματικά βλέπει τον εαυτό του να επιστρέφει στο Πορτοφίνο για να βλέπει τη θάλασσα όταν ξυπνάει το πρωί.

Μάλιστα, είχε δηλώσει τότε πως το ζευγάρι δεν σχεδίαζε τον γάμο του στο Πορτοφίνο «επειδή υπάρχουν πολλοί παπαράτσι» στην πόλη που είναι δημοφιλής προορισμός για τους διάσημους.

Φαίνεται όμως πως ένας γάμος είναι λίγος για το ζευγάρι, του οποίου ο δεύτερος γάμος δε θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικός από τον πρώτο.

Το σκηνικό του γάμου

Ο πρώτος γάμος ήταν πολύ ιδιωτικός, όπου μόνο ελάχιστοι καλεσμένοι παραβρέθηκαν ενώ τώρα έγινε σε πιο δημόσιο χώρο με τη δεξίωση να γίνεται στο κέντρο της πόλης.

Ο πρώτος γάμος ήταν επίσης πιο παραδοσιακός. Η Μπι επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό μακρυμάνικο νυφικό με ένα μεγάλο πέπλο, ενώ ο Φραντσέσκο ένα σκούρο μπλε κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο.

Το σπίτι της Άννας στο Λονγκ Άιλαντ ήταν επίσης το μέρος που παντρεύτηκε και ο γιος της Τσάρλι, το 2014.

Η κόρη της Αννα Γουίντουρ παντρεύτηκε στο Πόρτο-Φίνο και το νυφικό της ήταν μια σκέτη ανατροπή [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Αλλά ενώ οι φωτογραφίες από τον γάμο του Τσάρλι μοιράστηκαν σχεδόν αμέσως στο Instagram από τους καλεσμένους, υπήρχε αυστηρή απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο γάμο της Μπι και του Τσάρλι.

Οι φωτογραφίες μπορεί να εμφανιστούν σε ένα επερχόμενο τεύχος της αμερικανικής Vogue, που μπορεί να αποτελέσει και τον αποχαιρετισμό της Άννας Γουίντουρ καθώς φημολογείται ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της μετά το φετινό τεύχος του Σεπτεμβρίου.

Η κόρη της Αννας Γουίντορ, Μπι Σάφερ με την μητέρα της, εκδότριας της αμερικανικής Vogue:

Η κόρη της Αννα Γουίντουρ παντρεύτηκε στο Πόρτο-Φίνο και το νυφικό της ήταν μια σκέτη ανατροπή [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η κόρη της Αννα Γουίντουρ παντρεύτηκε στο Πόρτο-Φίνο και το νυφικό της ήταν μια σκέτη ανατροπή [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η κόρη της Αννα Γουίντουρ παντρεύτηκε στο Πόρτο-Φίνο και το νυφικό της ήταν μια σκέτη ανατροπή [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η κόρη της Αννα Γουίντουρ παντρεύτηκε στο Πόρτο-Φίνο και το νυφικό της ήταν μια σκέτη ανατροπή [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Φωτογραφίες: Daily Mail, AP, Splash News, Getty

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ