Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα [εικόνες]

Συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας/ Φωτογραφία intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη θέσπιση του 12ωρου εργασίας στην Αυστρία, πραγματοποίησε η συλλογικότητα «Reworkers» μπροστά από την αυστριακή πρεσβεία στην Αθήνα.

Με κεντρικό σύνθημα «Ούτε στην Αυστρία ούτε και πουθενά το 12ωρο τους θα μείνει στα χαρτιά» οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την «επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».

Συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας/ Φωτογραφία intime
Συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα/ Φωτογραφία intime
Συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας/ Φωτογραφία intime

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους «είναι ανάγκη σήμερα οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες σε όλη την Ευρώπη να συντονίσουμε τους αγώνες μας, με σκοπό να δώσουμε τη δική μας απάντηση. Μια απάντηση η οποία δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται από την αλληλεγγύη και την οργάνωση, τόσο στους χώρους εργασίας μας, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, για να πετύχουμε συγκεκριμένες νίκες στο σήμερα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους εργαζομένους και τις εργαζόμενες της Αυστρίας και στον αγώνα για την κατάργηση της 12ωρης εργασίας».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρεσβεια αυστριασ Αθήνα διαμαρτυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ