Ο μαμάκιας γιος της Βικτόρια Μπέκαμ παράτησε τις σπουδές του για να επιστρέψει στο σπίτι του - iefimerida.gr

Ο μαμάκιας γιος της Βικτόρια Μπέκαμ παράτησε τις σπουδές του για να επιστρέψει στο σπίτι του

Ο 18χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόριας Μπέκαμ παράτησε τις σπουδές του στη φωτογραφία στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης για να επιστρέψει στην αγκαλιά της... μαμάς του.

Δεν μπορεί χωρίς τη μαμά του ο 18χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ. Φωτογραφία: Splash News

Ο έφηβος Μπρούκλιν σπούδαζε στη Νέα Υόρκη αλλά επέστρεψε στο Λονδίνο μετά από μόλις ένα χρόνο στο εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Μπρούκλιν τώρα θα επικεντρωθεί στην πρακτική εξάσκηση της φωτογραφίας ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει μια «καταπληκτική» ευκαιρία με έναν «φημισμένο φωτογράφο».

Οι Μπέκαμ είναι μια εξαιρετικά δεμένη οικογένεια και ο Μπρούκλιν δεν είχε κρύψει ποτέ πόσο του έλειπαν οι γονείς και τα αδέρφια του. Συχνά αναρτούσε φωτογραφίες των γονιών του ή των μικρότερων αδερφών του. Μάλιστα, τον Μάρτιο, μοιράστηκε μια καλλιτεχνική φωτογραφία με την μητέρα του που χαλάρωνε σε μια πισίνα και έγραψε στη λεζάντα «Μου λείπεις, Βικτόρια Μπέκαμ».

Love you mum @victoriabeckham

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 17, 2018 at 1:40am PDT

Λίγο μετά την μετάβασή του στις ΗΠΑ, μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο των φίλων του που τραγουδούσαν σε ένα σαλόνι. «Μου λείπει η Αγγλία» έγραψε στη λεζάντα. Αλλά μία από τις πιο συγκινητικές του στιγμές ήταν όταν έλαβε ένα δώρο από την οικογένειά του - μια συλλογή φωτογραφιών των αδερφών του, του 15χρονου Ρομέο, του 13χρονου Κρουζ και της 7χρονης Χάρπερ. Κάθε αδερφός είχε γράψει ένα μήνυμα κάτω από την φωτογραφία του και ο Μπρούκλιν σχολίασε: «Μου λείπετε παιδιά τόσο πολύ».

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Dec 26, 2017 at 12:05am PST

Παρά το γεγονός ότι ο Μπρούκλιν ζούσε σε άλλη ήπειρο, επισκεπτόταν συχνά την πατρίδα του για να δει την οικογένειά του. Έκανε διακοπές μαζί τους και τους επισκεπτόταν σε ειδικές περιστάσεις όπως στη Γιορτή της Μητέρας.

Love you guys xx

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 17, 2018 at 1:36am PDT

Δεν ήταν όμως μόνο ο Μπρούκλιν που νοσταλγούσε την οικογένειά του. Λίγο μετά την μετακόμισή του, η Βικτόρια ομολόγησε ότι δεν σταματούσε να κλαίει «Ακόμη κλαίω. Ο Μπρούκλιν είναι 18 χρονών και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη κι εγώ δεν έχω σταματήσει να κλαίω» είχε δηλώσει η σχεδιάστρια μόδας. «Μου λείπει τόσο πολύ, τόσο πολύ».

Missing England

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Oct 17, 2017 at 3:30pm PDT

Happy birthday mum xx love you to the moon and back

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Apr 17, 2018 at 11:31am PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ